Wyżerka po taniości

Autor bloga kulinarnego ma za zadanie odnaleźć najlepsze jedzenie w mieście. Ograniczają go czas i pieniądze.

Wyżerka po taniości - o czym jest program?

Ali Khan, autor bloga "Bang For our Burger Buck" ma tylko 12 godzin i 35 dolarów na odnalezienie najlepszych okazji na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację w Minneapolis. Dołącz do niego w tej słodko-kwaśnej podróży w poszukiwaniu najlepszego jedzenia w mieście!

Wyżerka po taniości  - gdzie obejrzeć?

Odcinki programu "Wyżerka po taniości" zobaczysz za darmo w serwisie VOD Player.pl.


Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 7 Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 6 Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 5 Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 4 Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 3 Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 2 Wyżerka po taniości, sezon 1, odcinek 1

Może Cię zainteresować

Dżungla od kuchni

Poszukiwacz przygód Nigel Marven i szef kuchni Anis Nabilah odwiedzają rezerwaty przyrody oraz rezerwaty zwierząt Malezji i przyrządzają posiłki zainspirowane tymi miejscami.
Poszukiwacz przygód Nigel Marven i szef kuchni Anis Nabilah odwiedzają rezerwaty przyrody oraz rezerwaty zwierząt Malezji i przyrządzają posiłki zainspirowane tymi miejscami.

Smaki świata w jeden dzień

W każdym odcinku Eden Grinshpan ląduje w nowym mieście, by przeżyć swoją 24-godzinną kulinarną przygodę dookoła świata.
W każdym odcinku Eden Grinshpan ląduje w nowym mieście, by przeżyć swoją 24-godzinną kulinarną przygodę dookoła świata.

Pojedynek na grille

Dwóch miłośników grillowania rywalizuje ze sobą, pokazując swój kunszt kulinarny.
Dwóch miłośników grillowania rywalizuje ze sobą, pokazując swój kunszt kulinarny.

3 dni do otwarcia z Bobbym Flayem

Mając jedynie 3 dni do otwarcia Bobby Flay podejmuje się wyzwania, by pomóc nowicjuszom w branży gastronomicznej.
Mając jedynie 3 dni do otwarcia Bobby Flay podejmuje się wyzwania, by pomóc nowicjuszom w branży gastronomicznej.

W poszukiwaniu świeżości

Claire Robinson przesuwa kulinarne granice i zachęca do gastronomicznych poszukiwań.
Claire Robinson przesuwa kulinarne granice i zachęca do gastronomicznych poszukiwań.

Luksusowe przyjęcia od kuchni

Jak wygląda przygotowanie dostojnego przyjęcia w siedzibie książąt w Szkocji? Zajrzyjcie za kulisy i przekonajcie się sami!
Jak wygląda przygotowanie dostojnego przyjęcia w siedzibie książąt w Szkocji? Zajrzyjcie za kulisy i przekonajcie się sami!

Jak otworzyć restaurację?

Awal Ashaari postanawia wyruszyć w klinarną przygodę prosto do spełnienia marzeń, jednak czy prowadzenie własnej restauracji jest tak proste jak się wydaje?
Awal Ashaari postanawia wyruszyć w klinarną przygodę prosto do spełnienia marzeń, jednak czy prowadzenie własnej restauracji jest tak proste jak się wydaje?

Wyścig dookoła smaku

Robert Irvine jest gospodarzem najbardziej ambitnego i międzynarodowego konkursu kulinarnego, jaki kiedykolwiek powstał!
Robert Irvine jest gospodarzem najbardziej ambitnego i międzynarodowego konkursu kulinarnego, jaki kiedykolwiek powstał!

Wielka kuchnia mały budżet

Czterech mistrzów sztuki kulinarnej staja w szranki by walczyć o zwycięstwo!
Czterech mistrzów sztuki kulinarnej staja w szranki by walczyć o zwycięstwo!

Ogniem i patelnią

Pojedynek na noże czas zacząć!
Pojedynek na noże czas zacząć!

Czy gwiazdy potrafią gotować?

W programie przyjrzymy się gwiazdom, które będą doskonalić się w kulinarnej sztuce pod okiem znanego szefa kuchni.
W programie przyjrzymy się gwiazdom, które będą doskonalić się w kulinarnej sztuce pod okiem znanego szefa kuchni.

Ulubione przysmaki Ameryki

Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż po Ameryce. Jego główną misją jest znalezienie ekstrawaganckich potraw, których nikt nie może przegapić.
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż po Ameryce. Jego główną misją jest znalezienie ekstrawaganckich potraw, których nikt nie może przegapić.

Prosto z Japonii

Szefowa kuchni Sarah Benjamin wybiera się w oszałamiającą wycieczkę, aby spróbować najświeższych składników z Japonii. Eksploruje to, co najlepsze w kuchni japońskiej i nie tylko.
Szefowa kuchni Sarah Benjamin wybiera się w oszałamiającą wycieczkę, aby spróbować najświeższych składników z Japonii. Eksploruje to, co najlepsze w kuchni japońskiej i nie tylko.

Spotkanie ze smakiem

Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuch
Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuch

44 obiekty pożądania

"44 obiekty pożądania" czyli wszystko to, bez czego nie możemy żyć, co nas kusi i kręci. Co zajmie najwyższe miejsce w rankingu? Seks czy papier toaletowy?
"44 obiekty pożądania" czyli wszystko to, bez czego nie możemy żyć, co nas kusi i kręci. Co zajmie najwyższe miejsce w rankingu? Seks czy papier toaletowy?

Gotować jak Julia Child

Nowe kulinarne show czas zacząć!
Nowe kulinarne show czas zacząć!

Pascal po polsku

"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?
"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?

33 za zamkniętymi drzwiami

W nowej serii „33..” wraz z naszymi gośćmi zajrzymy za te drzwi, które na co dzień są przed nami zamknięte.
W nowej serii „33..” wraz z naszymi gośćmi zajrzymy za te drzwi, które na co dzień są przed nami zamknięte.

Przywiezione smaki

Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.
Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.

Jazda bez przepisu

Gwiazdy YouTube, The Try Guys, odwiedzają lokalne restauracje w różnych miastach, gdzie konkurują ze sobą, aby przygotować charakterystyczne danie restauracji bez przepisu!
Gwiazdy YouTube, The Try Guys, odwiedzają lokalne restauracje w różnych miastach, gdzie konkurują ze sobą, aby przygotować charakterystyczne danie restauracji bez przepisu!

Posiekani na słodko

Konkurujący szefowie kuchni wykorzystują swoje umiejętności i wyobraźnię do stworzenia boskich deserów.
Konkurujący szefowie kuchni wykorzystują swoje umiejętności i wyobraźnię do stworzenia boskich deserów.

Bez planu

Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!
Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!

Kucharze pomagają

Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.
Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.

Winne podróże Marka Kondrata

Co dzieje się z winogronem zerwanym z krzaka zanim trafi na nasz stół? Marek Kondrat zabierze widzów do winnic, bodeg i kantyn, gdzie powstają najwyborniejsze trunki Europy.
Co dzieje się z winogronem zerwanym z krzaka zanim trafi na nasz stół? Marek Kondrat zabierze widzów do winnic, bodeg i kantyn, gdzie powstają najwyborniejsze trunki Europy.

Kulinarne podróże Magdy Gessler

Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.
Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.

Mistrzowie smaku

50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!

Smakuj świat z Pascalem

Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.
Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.

Bitwa na torty u Buddy’ego

Utalentowani piekarze staną przed wyzwaniem upieczenia najlepszego ciasta.
Utalentowani piekarze staną przed wyzwaniem upieczenia najlepszego ciasta.

Starcie na żarcie

Gdzie w Radomiu można zjeść smacznie i tanio? Przekonasz się oglądając program „Food Network”.
Gdzie w Radomiu można zjeść smacznie i tanio? Przekonasz się oglądając program „Food Network”.

Kuchnie na 100 palników

Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.
Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.
Szczegóły i oznaczenia
Wyżerka po taniości
Autor bloga kulinarnego ma za zadanie odnaleźć najlepsze jedzenie w mieście. Ograniczają go czas i pieniądze.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2015
Kraj produkcji
USA
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Autor bloga kulinarnego ma za zadanie odnaleźć najlepsze jedzenie w mieście. Ograniczają go czas i pieniądze. Wyżerka po taniości - o czym jest program? Ali Khan, autor bloga "Bang For our Burger Buck" ma tylko 12 godzin i 35 dolarów na odnalezienie najlepszych okazji na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację w Minneapolis. Dołącz do niego w tej słodko-kwaśnej podróży w poszukiwaniu najlepszego jedzenia w mieście! Wyżerka po taniości  - gdzie obejrzeć? Odcinki programu "Wyżerka po taniości" zobaczysz za darmo w serwisie VOD Player.pl.
adsbygoogle prebid adocean ado